Sungrow Smart meter Indirect Measuring DTU 666 (5) (80A)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Batterisystem kompatibel med stödtjänster

Sungrow Smart meter Indirect Measuring DTU 666 (5) (80A)

Sungrow Indirect Measuring DTU 666 (5) (80A)

1 591,20 kr (inkl. moms) 1 591,20 kr (exkl. moms)
Exkl. moms

BETALA MED FAKTURA UPPTILL 100 000 KR

Köp med 30 dagars faktura
Tryggt E-handel
Leveranstid 4-8 arbetsdagar
14 dagars ångerrätt
Beskrivning

Vi introducerar Sungrows smarta trefas-energimätare Sungrow Three Phase Smart Energy Meter är speciellt utformad för SGx.xRT- och SHx.xRT-system och erbjuder exakt och tillförlitlig mätning av elförbrukningen i trefasiga kraftinstallationer.

Den smarta energimätaren Sungrow Three Phase är utrustad med den senaste tekniken och ger exakt realtidsövervakning och datainsamling. Den högupplösta displayen ger en tydlig bild av energiförbrukningen, så att användarna kan hålla sig informerade om sina strömförbrukningsmönster. Med sömlös integration i SGx.xRT- och SHx.xRT-system möjliggör denna smarta energimätare effektiv energihantering och optimering.

Den ger användarna möjlighet att spåra och analysera sin energianvändning och hjälper dem att fatta välgrundade beslut för att minska kostnaderna och förbättra den totala energieffektiviteten. Sungrows smarta trefas-energimätare har ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att navigera och konfigurera inställningar enligt specifika krav. Den stöder fjärråtkomst, så att användarna enkelt kan övervaka och styra sin energianvändning via anslutna enheter.

Dessutom är Sungrows trefasiga smarta energimätare byggd med robusta säkerhetsåtgärder för att säkerställa dataintegritet och skydda mot obehörig åtkomst. Den uppfyller branschstandarderna och garanterar en säker och tillförlitlig lösning för energiövervakning. Upplev framtidens energiövervakning med Sungrows trefasiga smarta energimätare. Ta kontroll över din elförbrukning, optimera din energianvändning och omfamna en mer hållbar och effektiv framtid.

Observera att funktionerna och specifikationerna för Sungrow Three Phase smarta energimätare kan variera beroende på modell och firmwareversion.

Datablad
BB002821
20 objekt