Sungrow Hybrid SH10.0RT 10kW
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Batterisystem kompatibel med stödtjänster

Sungrow Hybrid SH10.0RT 10kW

Sungrow - SH10.0RT - Hybrid Inverter

21 519,20 kr (inkl. moms) 21 519,20 kr (exkl. moms)

BETALA MED FAKTURA UPPTILL 100 000 KR

Köp med 30 dagars faktura
Tryggt E-handel
Leveranstid 4-8 arbetsdagar
14 dagars ångerrätt
Beskrivning

Sungrow Sungrow står för enkelhet och kvalitet, och har i hela 25 år tillhandahållit högkvalitativa produkter som är lätta att installera. Sungrow producerar sina växelriktare med hållbarhet och hög kvalitet samt innovation i fokus och är idag verksamma i fler än 150 länder.

Sungrow är en av världens största utvecklare och tillverkare av växelriktare med en global marknadsandel på hela 27% (2020). Sitt goda rykte har de dock förtjänat på grund av sin driftsäkerhet och växelriktarna från Sungrow är designade för 25 års drift och kommer med en garantitid på 10 år.

Sungrow - SH-RT hybridväxelriktare

Sungrows SH-RT hybridväxelriktare är framtagen för solcellsinstallationer i bostäder med trefas anslutning och finns godkänd på Rikta rätt listan vilket gör att den är godkänd för den svenska marknaden.

Sungrow - SH10.0RT är Sungrow hybrid växelriktare modell vilket innebär att den är förberedd för installation av batteri till växelriktaren. Sungrow - SH10.0RT kommer med en integrerad DC-switch samt överspänningsskydd typ II SPD på DC och AC sidan vilket ökar säkerheten för växelriktaren vid eventuella blixtnedslag och kan minska skadorna på växelriktaren.

Kommunikationsenhet (WiNet-S) ingår för att koppla upp och övervaka din solcellsanläggning via wifi eller internet sladd (Ethernet) och på så sätt koppla upp din smartphone eller dator till växelriktare för att kunna se din anläggnings produktion vart du än befinner dig i världen.

Datablad
Sungrow - SH10.0RT
3 objekt